EKÁER rendszer összefüggései a vállalati folyamatokkal!(szállítói-, szállítmányozói-, logisztikai oldalról)-2017.06.01.-Budapest

Ajánló

Ajánljuk az előadást mindazon gyakorló vagy kezdő szakembereknek, akik a gyakorlatban az EKÁER rendszert nap, mint nap használják, illetve szeretnék megismerni az EKÁER rendszerrel kapcsolatos adóellenőrzési eljárást is, illetve az új 2016. augusztus 01-től és 2016. október 13-tól belépő új szabályokat, valamint az EKÁER rendszer összefüggéseit a céges folyamatokkal szállítói, szállítmányozói, logisztikai oldalról. Az előadássorozat ezen főbb problémákra összpontosít, kiemelve a jogszabályok elméleti rendelkezéseit, azok értelmezését és bemutatja egyúttal a gyakorlati alkalmazás során felmerülő megoldási lehetőségeket is. Az előadás keretében lehetőség nyílik egyedi problémák, kérdések interaktív megfogalmazására és az előadóval történő megvitatására is.

ELŐADÓ(K):

Kovács-Kneitner Lea - okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

RÉSZLETEK

ELŐADÁS CÍME:
EKÁER rendszer összefüggései a vállalati folyamatokkal! (szállítói-, szállítmányozói-, logisztikai oldalról)

IDŐPONT: 2017. 06. 01.
HELYSZÍN:
MERCURE Budapest City Center ****
(1052 Budapest, Váci utca 20.)

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Alapár: 

22.500.-Ft+Áfa/Fő

Kedvezményes ár: 

20.500.-Ft+Áfa/Fő
amennyiben jelentkezését elküldi 2017.05.22-ig

Csoportos kedvezmény: 

18.500.-Ft+Áfa/Fő
3 vagy több fő együttes jelentkezése esetén, amennyiben jelentkezését elküldi 2017.05.22-ig

 

A részvételi díj tartalmazza a reggeli és az ebéd  költségét is!
Továbbá, az előadás anyagát, mappát, tollat, jegyzeteztet az előadást követően pedig résztvevőink elektronikusan is megkapják az előadás anyagát!

Helyszín