Elektronikus számlázás és számla adatszolgáltatás-2017.11.14.-Budapest

Ajánló

Az elektronikus számla az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé vált, mivel egyrészt jelentős költségcsökkenést eredményez az ezt használó társaságok számára, másrészt pedig egyre több olyan gazdasági modell, partner jelenik meg, mely az elektronikus bizonylatot megköveteli vagy elvárja. Az elmúlt években bekövetkezett jogszabályi változások és a következő időszakban várható változások pedig újabb lendületet adhatnak az elektronikus számlázásnak.

Az előadás bemutatja az elektronikus számlázással kapcsolatos jelenleg hatályos jogszabályi környezeten túlmenően annak gyakorlati megvalósítását, esetleges buktatóit. Az előadás segítséget nyújt képet alkotni a megfelelő számlázási modellekről, melyek számla kiállítóként és számla befogadóként is fontosak lehetnek.

Az előadás az elektronikus számlázás mellett kitér a 2018-ban bevezetésre kerülő számla adatszolgáltatás követelményeire, számlázó rendszerekre gyakorolt hatásaira. A számlázó programok adatszolgáltatása a legtöbb magyar adóalany által használt programot érinti, ezért fontos időben felkészülni a változásokra, a szoftver készítőknek, fejlesztőknek pedig elkezdeni a szoftver fejlesztés tervezését. Az előadás megmutatja azokat az irányokat, megoldásokat, melyekkel számolni kell a 2018. július 1-jén hatályba lépő új szabályozással kapcsolatban.

ELŐADÓ(K):

CZÖNDÖR SZABOLCS- főosztályvezető - NAV Kiemelt Adó- és Vámigazgatósága, Informatikai Ellenőrzési Főosztály

 

RÉSZLETEK

ELŐADÁS CÍME: Elektronikus számlázás és számla adatszolgáltatás - Kitérve a 2018-ban bevezetésre kerülő számla adatszolgáltatás követelményeire, számlázó rendszerekre gyakorolt hatásaira.

IDŐPONT: 2017. november 14.

HELYSZÍN:
MERCURE Budapest City Center**** 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

ALAPÁR: 

22.500.-Ft+Áfa/Fő

KEDVEZMÉNYES ÁR:

20.500.-Ft+Áfa/Fő

amennyiben jelentkezését elküldi 2017.11.03-ig

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY: 

18.500.-Ft+Áfa/Fő

3 vagy több fő együttes jelentkezése esetén, amennyiben jelentkezését elküldi 2017.11.03-ig

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

ELLÁTÁS

Reggeli: kávé/tea, üdítő/víz, sós-édes aprósütemények

Ebéd: kávé/tea, üdítő/víz, szendvicsek, saláták, gyümölcs

 

REGISZTRÁCIÓ SORÁN

Előadás anyag (kiadvány formájában), mappa, toll, jegyzet

Előadást követően résztvevőink elektronikusan megkapják az előadás anyagát

ELÉRHETŐSÉG: 

Felmerülő kérdései estén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és várják jelentkezésüket:

 Email: info@aktualis-ma.hu

Telefon: +36(70)420-31-30 vagy +36(70)514-22-01

Helyszín

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.