Egyéni – Színvonalas – Költséghatékony

Mi az Önök partnerei leszünk a legkülönlegesebb igények teljesítésében. Keressen minket bizalommal!

Egyszerre több munkatárs képzése saját környezetben

Az általunk szervezett kihelyezett képzések minden esetben zárt formában valósulnak meg, a megrendelő vállalat számára saját igény alapján, egyedi problémahelyzetre kialakítva. Minden képzés előtt igyekszünk megismerni megrendelőink céljait, elvárásait, és ezeknek megfelelő tematikát, módszertant, de főleg elismert szaktekintélyű előadókat kiválasztani. A kiválasztott előadók minden esetben tapasztalt szakemberek, akik színvonalasan tudják közvetíteni a lényegi ismereteket és tudást, ezzel hatékonyan támogatva a cégek szervezetfejlesztését.

Nyílt formában meghirdetett képzések házhoz vitele

Kérheti nyílt formában meghirdetett képzéseink „házhoz vitelét”, és ezek testre szabását, vagy a cég igényeire szabott egyedi előadások, képzések leszervezését. Azért is érdemes ezt a képzési formát választani, mivel amennyiben egyazon cégtől több munkatársat is érdekel a képzés, vagy szükséges a munkavégzéséhez, akkor ez a képzési forma lesz a legköltséghatékonyabb Önök számára.

KIHELYEZETT KÖZBESZERZÉSI OKTATÁS

Kihelyezett céges közbeszerzési képzések, tréningek, eseti oktatások tartása a Megrendelő által igényelt óraszámban és tematikával.
Ennek keretében vállaljuk:

  • a szervezet, a hallgatók sajátosságait figyelembe vevő oktatási anyag elkészítését
  • napi munkát segítő sablonok, segédanyagok kidolgozását
  • közbeszerzésben érintett munkatársak oktatásának lebonyolítását
  • a vezetők számára külön képzési tematika alapján biztosítani tudjuk mindazokat az alapvető közbeszerzési ismereteket, amelyek egy vezető mindennapi üzleti döntéseihez nélkülözhetetlenek
  • általános közbeszerzési összefoglaló előadás
  • témaspecifikus előadás egynapos és többnapos előadások megrendelésére is van lehetőség

Kérjen ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!