Az Ön sikere a mi kihívásunk!

Mi, az Aktualis-Ma.hu csapata, nap mint nap azon dolgozunk, hogy hozzájáruljunk az Ön cégének, intézményének és csapatának eredményességéhez.

Kik vagyunk?

Nem egy garázsból indultunk és cégünk alapítói sem alkotnak egy párt. De romantikus bevezető nélkül is tudtuk, hogy ügyfeleink aktuális információ, naprakész tudás, minőségi szolgáltatások iránti igényére építve lehet megfelelni a piaci trendeknek, így a gyors reagálás és a hiteles kommunikáció az, ami fejlődésünket megalapozta és megkülönböztet bennünket a többi „konferenciás” szereplőtől. Portfóliónkban a képzések, konferenciák, kihelyezett tréningek mellett rendezvények komplex kivitelezése, pályázatírás, adatvédelmi és pedagógiai-szakmai szolgáltatási csomagajánlatok egyaránt szerepelnek. Ezáltal, aki versenyelőnyre tenne szert az információs korban, hozzánk bizalommal fordulthat!

Mit kínálunk?

Arra törekszünk, hogy dinamikusan bővülő ajánlatainkkal partnereink számára a lehető legkedvezőbb, személyre szabott és prémium szolgáltatásokat nyújtsuk az alábbi területeken:

Képzések, konferenciák, kihelyezett tréningek

Rendezvényeink szervezését részletes piackutatás előzi meg, amelynek célja partnereink igényeinek, szakmai elvárásainak megfelelő program összeállítása. Ezt követően feldolgozzuk a témákat, a szakterület elismert szakértőivel együtt kialakítjuk az Önök számára legmegfelelőbb programot. Előadásainkat úgy építjük fel, hogy a hallgatóság az ismeretek elsajátítása mellett egyedi kérdéseit is megvitathassa a szakértőkkel. Résztvevőink számára névre szóló igazolást, hatóságilag engedélyezett képzéseink esetében tanúsítványt állítunk ki.

Rendezvényszervezés – komplex kivitelezés

Szakmai, tudományos, hazai és nemzetközi konferenciák, workshopok, termékbemutatók, vállalati rendezvények teljes körű lebonyolítása, megjelenési elemek, arculati elemek tervezése.

Pályázatírás

Cégünk filozófiája szerint csak egy jó ötletből lehet igazán profitálni, mi pedig segítünk ehhez megtalálni a megfelelő forrásokat, legyenek azok európai uniós, hazai vagy NGO-s támogatások. Induljon az ötlet magánszemélytől, gazdasági társaságtól vagy alapítványoktól, egyesületektől, igyekszünk mindenkit hozzásegíteni a fejlődéshez. Éppen ezért nem csak pályázatírással, hanem forrás-/pályázatkereséssel, illetve projekttervezéssel és menedzsment-tanácsadással is foglalkozunk.

Adatvédelmi csomag

Biztosítjuk Önnek a GDPR alapján kidolgozott legfontosabb dokumentumsablonokat, szerződésmintákat, jogi nyilatkozatmintákat, illetve iránymutatásokat, melyek segítségével megfelelhet az általános adatvédelmi rendelet által támasztott követelményeknek.

Pedagógiai-szakmai szolgáltatások

Jogszabályi megfelelés, köznevelési és pedagógiai folyamatok tervezése, értékelése, ellenőrzése, intézmény- és szervezetfejlesztés? Segítünk, hogy Ön is megtalálja a helyét és számításait a XXI. századi köznevelésben és szakképzésben. Gyakorló és professzionális szakértőink közreműködésével a köznevelési intézmények és fenntartóik számára egyedi szolgáltatásokat nyújtunk.

Miért érdemes bennünket választani?

A tudásalapú gazdaság korában az emberi erőforrás fejlesztése a vállalkozások sikerének legfontosabb tényezője. A fejlődés felgyorsulása miatt elengedhetetlenné válik a munkavégzéshez szükséges képességek és szakismeret folyamatos mobilizálása, a piaci trendek és jogszabályi változások naprakész nyomon követése. Folyamatosan bővülő szolgáltatási portfóliónk egyedi, komplex, professzionális támogatási lehetőségeket kínál Önnek. Mindig igyekszünk többet és jobbat adni, amit több ezer résztvevőnk, több száz visszatérő partnerünk már igazolt: elégedettségi mutatónk: 10/9,77.

259

képzés

380

konferencia

7852

résztvevő