Ötlet, forrás, innováció

Cégünk filozófiája szerint csak egy jó ötletből lehet igazán profitálni, mi pedig segítünk ehhez megtalálni a megfelelő forrásokat, legyenek azok európai uniós, hazai vagy NGO-s támogatások. Induljon az ötlet magánszemélytől, gazdasági társaságtól vagy alapítványoktól, egyesületektől, igyekszünk mindenkit hozzásegíteni a fejlődéshez. Éppen ezért nem csak pályázatírással, hanem forrás-/pályázatkereséssel, illetve projekttervezéssel és menedzsment-tanácsadással is foglalkozunk.

Forrás-/pályázatkeresés

Nem kell mást tennie, mint megadnia a GFO kódját vagy tevékenységi körét, és kedvére válogathat az aktuális európai uniós, hazai vagy NGO-s pályázati kiírásokban. Amennyiben fejlesztési elképzeléséhez illeszkedő felhívást talál, válassza ingyenes projekttervezési szolgáltatásunkat!

Projekttervezés

Hiszünk abban, hogy nem a projekt van a pályázatért, hanem a pályázat a projektért. Éppen ezért fontos annak mérlegelése, hogy a pályázat releváns, megvalósítható és fenntartható-e az adott projekt- és szervezeti keretek között. Ehhez mi térítésmentes pályázati előminősítést vállalunk. Az előminősítéshez mindössze néhány adatot kell megadnia, és kollégánk 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Pályázatírás

Pályázatírás szolgáltatásunk az előkészítés, a pályázati adatlap és dokumentáció elkészítése, a pályázat benyújtása mellett miden olyan tevékenységet magába foglal, ami a pozitív támogatói döntés megszületéséig, azaz a támogatási szerződés aláírásáig felmerülhet, és a megrendelő igényli.
Mivel pályázóink sikerében, és nem a megírt pályázatok nagy számában vagyunk érdekeltek, ezért pályázatírói szolgáltatásunk díjazása kétlépcsős:
1. A pályázat benyújtásának díja: az igényelt támogatás 1%-a, de legalább 50.000 Ft. A befizetett összeg – egy éven belül – minden esetben beszámítható a cégünk által meghirdetett képzések, konferenciák résztvevői díjába.
2. Sikerdíj: az elnyert támogatás 5%-a, de legalább 50.000 Ft.

Menedzsment-tanácsadás

Igény szerint a támogatási szerződés aláírását követően is figyelemmel kísérjük a pályázatát, akár a fenntartási időszak végéig. Tanácsadói szolgáltatásunk keretében ingyenes általános és kedvező egyéni díjazással speciális útmutatásokat adunk a megvalósítás valamennyi szakaszához, legyen az a kötelező tevékenységek dokumentálása, előrehaladási jelentés, kifizetési kérelem, pénzügyi elszámolás, záró beszámoló elkészítése vagy a fenntartási jelentések benyújtása.

Kérjen ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!