Rendezvények betöltése

Tisztelt Résztvevőink/Érdeklődőink!

Tekintettel a jelenlegi és várható fokozódó járványügyi helyzetre, valamint figyelembe véve a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatásait a 2020-as év további részére tervezett élőszavas képzési eseményeinket elhalasztjuk.

Kialakítottuk az előszavas, kontakt képzési események kiváltását biztosító online oktatási rendszerünket, hogy előírt továbbképzési kötelezettségeit a veszélyhelyzet alatt, otthonról is gondtalanul teljesíthesse.

tekintse meg e-learning képzéseinket

Miről is lesz szó?

 

Dr. Kulisity Mária

bíró
Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium

Dr. Kulisity Mária  előadásába:

A munkajogi szabályozás és bírói gyakorlat legfontosabb változásai, a legújabb fejlemények

Foglalkozunk a Kúrián működő joggyakorlat-elemző csoportok vizsgálati eredményeivel és a legújabb KMK véleményekkel. Az előadás áttekintést kíván nyújtani a munkaügyi perekre vonatkozó eljárási szabályok változásairól és azok gyakorlatáról is.

Tematika

Ismertetjük:

 • a határozott idő kikötése,
 • a vezető állású munkavállalók kárfelelőssége,
 • a prémium,
 • a felmondási tilalmak és korlátozások,
 • a közös megegyezés során alkalmazandó ajánlati kötöttség,
 • a munkáltatói kártérítési felelősség,
 • a személyiségi jogok
  témájában született legújabb határozatokat.

Dr. Kártyás Gábor 

munkajogász, Opus Simplex Kft

Dr. Kártyás Gábor előadásában:

Aktuális kérdések: munkaidő és munkabér.

A mindennapi munkaügyi működés elképzelhetetlen a munkaidő és a munkabér szabályainak alapos ismerete nélkül. A hatékony munkaidő szervezéssel sokat tehetünk a nagyobb munkavállalói elégedettségért, és egyben elkerülhetünk egy sor felesleges bérkifizetést, különösen az állásidőket és a túlórákat. Az előadás ehhez ad segítséget, kitérve a legújabb jogszabályi változásokra is.

Tematika

 • Mi kerüljön a munkaidőről és a díjazásról a munkaszerződésbe?
 •  A munkaidő meghatározása: mérték és beosztás
 • A munkaidő-beosztás előzetes közlése
 • A rendkívüli munkaidő és az önként vállalt túlóra
 • Minimálbér és garantált bérminimum
 • Az alapbér meghatározása a szerződésben
 • Levonás a munkabérből, a jogalap nélküli munkabér visszakövetelése

A képzés nyilvántartásba vételi száma: Ny/86/2020

A MAVOR Legal Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara által az ügyvédi tevékenységet végzők továbbképzésére akkreditált képzési hely.

Akkreditációs szám: AK23/2019 

A kreditpont a Továbbképzési Kötelezettség teljesítésének mérésére szolgál. Kizárólag azon a Képzési eseményen szerezhető kreditpont, amelyet a MÜK Oktatási és Akkreditációs Bizottsága nyilvántartásba vett és hozzá kreditpontot rendelt.

Időpont

Előadás:

2020. NOVEMBER 12. 10:00-14:30

Regisztráció:
9:30-tól

Helyszín

Budapest belvárosa

frekventált, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Pontos helyszínmegjelölés rendezvény előtt 7 nappal, melyről elektronikus levél formájában tájékoztatni fogjuk, a regisztráció során megadott elérhetőségen.

A részvétel az élőszavas konferencián óránként 1 kreditpont ér, ennek igazolására az érkezéskor és távozáskor aláírt jelenléti ív szolgál. Amennyiben ez eseményt sikeres számonkéréssel (vizsga) zárja, abban az esetben a részvétel a konferencián óránként 2 kreditpont ér. A számonkérés formája feleletválasztós teszt kitöltése, mely abban az esetben minősül sikeresnek, amennyibben Ön a helyes válaszok legalább 60%-át megjelölte. Az élőszavas konferencián való részvételért Önt abban az esetben is megilleti óránként 1 kreditpont, amennyiben a záróvizsgát 60% alatt teljesítette.

A MAVOR Legal Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara által az ügyvédi tevékenységet végzők továbbképzésére akkreditált képzési helyként vállalja, hogy a rendezvényt követő 15 napon belül a képzési eseményen megszerzett kreditpontról igazolást állít ki a résztvevőnek, és ugyanezen időn belül valamennyi, az adott kamaránál nyilvántartott résztvevő megszerzett kreditpontját közli a kamarával elektronikus úton.

Amennyiben Ön papír alapú tanúsítvány kiállítását igényli, abban az esetben kérjük jelezze igényét az info@mavor.hu emailcímre. 

A papír alapú tanúsítvány kiállításának és megküldésének díja 1000.-Ft+Áfa/küldemény, melyről adminisztrációs díjként számla kerül kiállításra és megküldésre az igénylő részére.

Válassza ki a megvásárolni kívánt jegyeket!

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!!!

A megjelenített jegyár bruttóban van feltüntetve, már tartalmazza az ÁFA (27%) összegét.

Részletek

Dátum:
november 12.
Időpont:
10:00 - 14:30
Rendezvény kategória:

Szervező

Mavor Legal Kft.
Telefon:
+36 70 586 7791
E-mail:
info@aktualis-ma.hu

Helyszín

Budapest
Magyarország + Google Térkép