Rendezvények betöltése

Számlázás 2020-ban kis- és középvállalkozásoknak

Miért hasznos?

Ez a képzés részletesen bemutatja a 2020. július 1-től hatályos legfontosabb számlázási tudnivalókat kis és közép vállalkozások részére.

2020. július 1-től nagy változások elé nézzünk, hiszen minden belföldi adóalany felé kibocsátott számlát jelenteni kell a NAV felé. Ez vonatkozik az alanyi adómentes, katás vállalkozásokra is, vagy olyan vállalkozásokra, amelyek kis értékű vagy fordított áfás számlát bocsátanak ki.

A papír alapú számlázás ugyan nem lesz szabálytalan, de sok adminisztrációval jár, hiszen az áthárított áfa összegétől függően, a számlatömbből kibocsátott számlát 1 vagy 4 naptári napon belül manuálisan kell jelenteni a NAV felé. Épp ezért sokkal észszerűbb számlázóprogramból kibocsátani a számlát.

A képzés részletesen foglalkozik elméleti tudnivalókkal és gyakorlati tennivalókkal, ideértve azt is hogyan kell regisztrálni a NAV onlineszámla rendszerében, hogyan kell létrehozni technikai felhasználót és hogyan lehet használni a NAV ingyenes felhő alapú Online Számlázóját.

Miért jó egy letölthető számlázási e-learning anyag?


Bármikor bármilyen eszközön meg lehet nézni. Reggel, este, nap közben. Home office-ban a laptopon, tableten vagy akár az okostelefonon. Meg lehet állítani, pauzolni, tovább tekerni, újranézni és megnézni később.

A képzés szakmai előadója

Dr. Sztankó Dániel
Igazgató, Adóüzletág

Képzés formája: e-learning

Kurzus időtartalma: 3 óra

A több mint 3 órás képzés Vimeo videomegosztó platformon kerül megosztásra, díj megfizetése után. A hozzáférés személyre szól és nem megosztható.

Elérhető/megtekinthető: 2020.05.15 – 2020.12.31.

A letölthető SZÁMLÁZÁS képzés díja: 14 300 Ft + ÁFA

Milyen témákat érint?

1. Hogyan válasszunk számlázóprogramot? Számlázóprogrammal szemben támasztott követelmények
2. Mikor milyen bizonylatot kell kibocsátani. Előlegszámla, részszámla, végszámla, helyesbítő számla, sztornó számla, számla közötti különbségek
3. Mit jelent az online számla adatszolgáltatási kötelezettség és mi változik? Mi változik 2020-ban és 2021-ben?
4. Onlineszámla.nav.gov.hu és az Online Számlázó.
5. Milyen adatokat írjunk a számlára? Számla tartalma
6. Időpontok a számlán. Teljesítés időpontja. Időszakos elszámolás.
7. Számla korrekciók. Hogyan kell helyesbíteni, illetve sztornózni a számlát?
8. Adminisztratív tennivalók
9. Adódigitalizációban rejlő lehetőségek

A letölthető számlázási képzés díja: 14 300.-Ft + ÁFA/képzés

Jelentkezzen most


Amennyiben a letölthető számlázási képzés felkeltette az érdeklődését, kérem töltse ki az alábbi ürlapot. Ez alapján küldünk Önnek az Ön cége nevére szóló dijbekérőt. Mihelyt az összeg kifizetésre kerül, egy hozzéférést küldünk a Vimeo platformon elhelyezett video felvétételhez és együttal a számlát.

Részletek

Kezdés:
május 15. - 08:00
Vége:
december 31. - 17:00
Rendezvény kategória:

Szervező

Mavor Legal Kft.
Telefon:
+36 70 586 7791
E-mail:
info@aktualis-ma.hu