Rendezvények betöltése

Korlátlan kredit bérlet 2024 – VISSZATÉRŐ AJÁNLAT 

VISSZATÉRŐ AJÁNLAT 

Bérlet konstrukciónk továbbra is elérhető!

Eredeti ár: 100 000 Ft

Eddig 250 partnerünk választotta továbbképzési kötelezettsége teljesítésére a korlátlan kredit bérletet.

MAVOR bérlet (400 x 450 képpont)

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A KORLÁTLAN BÉRLET?

Szakmai fejlődés és továbbképzési kötelezettség teljesítése

Kreditpontos képzéseink megtekintésével teljesítheti az adott évre előírt továbbképzési kötelezettségét. Az adott naptái évben megszerzett többlett kreditpont a következő naptári évre át is vihető.

TELJESÍTSEN 2 TOVÁBBKÉPZÉSI ÉVET 2024-BEN!

Árgarancia

Bérlet konstrukciónkat elsősorban azok részére ajánljuk, akik ebben a dinamikusan változó gazdasági környezetben egy biztos megoldást szeretnének minőség megtartása mellett.

Elég egyszer megvásárolni a bérletet

egy egyszeri 100 000.-Ft összeg befizetésével minden kreditpontos képzéshez korlátozás nélkül hozzáfér egész évben.

Felhasználható: 2024. január 01 – december 23.

Kreditpontos képzési palettánk bővítése folyamatos, az online tananyagok naprakészek mely a folyamatosan változó jogszabályok, törvény módosítások által befolyásolt szakterületek esetében fontos szempont.

További információk

Mi történik a megrendelés elküldését követően?

A megrendelés elküldését követően, minden pénzügyi teljesítéshez szükséges információt megküldünk a regisztráció során megadott e-mailcímre. Amennyiben a visszaigazolásban feltüntetett díj kiegyenlítésre kerül, megküldjük a bérlet sorszámát, melyet a továbbiakban tud majd használni.

Hogyan használható a bérlet?

Nincs más dolga, mint leadni a kiválasztott kurzusnál egy 0.-Ft-os regisztrációt és a megjegyzés rovatba feltűntetni a bérlete sorszámát. A megrendelés feldolgozását követően munkatársaink megküldik a kurzushoz tartozó hozzáférési adatokat.

Érvényesség

A bérlet a megvásárlást és pénzügyi teljesítést követően (adott naptári év) december 23-ig érvényes és névre szól, NEM átruházható. Egy megvásárolt bérletet csak az a személy használhat, aki nevére a regisztrációt leadták.

Kurzus megtekintése

A bérlet megvásárlásával honlapunkon elérhető összes kreditpontos képzés megtekintésére lehetősége van. Folyamatosan bővülő képzési palettával-és újdonságokkal jelentkezünk hétről-hétre.

A képzések eltérő hosszúságúak (60-360 perc), és 20 perces fejezetekre vannak bontva. A rendszer minden megtekintett fejezetet naplózz, így a fejezet teljesítését követően dönthet arról, hogy folytatja a megtekintést vagy egy későbbi időpontban tér vissza a felületre.

Miden fejezet végén megjelenik egy éberségellenőrző kérdés (igaz/hamis), melyre háromszor van lehetőség válaszolni. Háromszori helytelen válasz esetén, a rendszer visszalépteti az adott fejezet elejére, helyes válasz esetén pedig lehetősége van továbblépni a következő fejezetre.

Az oktatásai anyagok hallgatása közben a felvétel megállítható, sikeres teljesítést követően biztosított az előre is visszatekerés lehetősége is.

A rendszerben található képzések egyike sem vizsgaköteles, a meghallgatást követően automatikusan legenerálódik a megtekintést igazoló tanúsítvány.

 

A megszerzett kreditpontok lejelentéséről a MÜK rendszerébe cégünk gondoskodik, Önnek további teendője nincs.

Hatékonyság, eredményesség kötöttségek és korlátok nélkül.

Több órás képzési anyagaink 15-25 perces fejezetekre vannak bontva, így nem szükséges egyszerre, rászánnia több órát a megtekintésre.

Nézze meg felvételről egy önnek megfelelő időpontban!

Nincs helyhez kötve, saját digitális eszközéről megtekinthető!

Tekintése meg összefoglaló videóanyagunkat a bérlet előnyeiről

Amennyiben a fentieken túl bármilyen kérdése felmerül, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefonos ügyfélszolgálat: +36 70 586 7791
Ügyfélszolgálati idő: hétfő-csütörtök: 9:00-16:30, péntek: 9:00-14:30
E-mail cím: info@aktualis-ma.hu
MAVOR Legal Kft.

Kövessen minket facebookon is!

Jegyek

Unlimited jegy érhető el
Teljes_ár_bérlet_2024100 000 Ft2024. március 11-ét követő vásárlás esetén.

Please fill in all required fields

Részletek

Kezdés:
2021.03.03. - 08:00
Vége:
december 31. - 17:00
Összeg:
59900Ft - 300000Ft

Szervező

Mavor Legal Kft.
Telefon:
+36 70 586 7791
E-mail:
info@aktualis-ma.hu